fbpx
válás, párkapcsolati tanácsadás, közös gyermekfelügyelet, párkapcsolati coaching, szakítás

Fájó, amikor a „soha és az örökké” véget ér. Csalódott vagy, dühös, hol magadra, hol rá. Nem így kellett volna lennie, nem ezt terveztétek, de meg kell tanulni együtt élni azzal, hogy VÉGE. Ízlelgeted az új – esetleg leendő – családi állapotodat: elvált. Mindegy, hogy te kezdeményezted vagy a volt párod, ez egy olyan élethelyzet, amiből nagyon nehéz sérülés nélkül kikerülni. Érzelmi hullámvasúton vagy, megtapasztalhatsz a dühtől kezdve a megkönnyebbülésig mindent, beleértve a veszteség, a bűntudat érzését, ahogy rád zuhan a válás véglegességének tudata.

Milyen haszna van a tanácsadásnak?

  • technikákat ad, hogy könnyebben kezeld a negatív érzéseidet és hatékonyan tudd kezelni a felmerülő konfliktusokat. Ez különösen akkor fontos, ha gyermek is született a kapcsolatban.
  • esélyt ad arra, hogy megnézd, mi miatt futott zátonyra a házasságod. Ez azért fontos, mert tanulhatsz belőle és a következő párkapcsolatodban ezt el tudod kerülni.
  • segítek abban, hogy könnyebben kezelhesd az érzelmeidet.
  • segítek abban, hogy hogyan kezeld megfelelően az új életed stresszhelyzeteit (gyerekeknek esetleges iskolaváltás, esetleg közös gyermekfelügyelet, egyéb, újszerű élethelyzetek)
  • segítek abban, hogyan fedezd fel ismét önmagad.

A válás hatásaival egyedül megküzdeni komoly, érzelmileg nagyon kimerítő feladat. Segítek neked megbirkózni a kapcsolatod miatt érzett veszteséggel, a keserűséggel vagy a szégyennel úgy, hogy közben újraépítjük az életedet, megerősítjük az önbizalmadat és új reménnyel telítődsz.