fbpx
Nehéz az elválás az óvodában, iskolában?
Kiborul, amikor veszít a játékban?
Elkeseredik és “nem tudja megcsinálni”, ha nehéznek talál valamit?
Piszkálja a többieket?
Rástresszel a dolgozatokra?

Van megoldás!

Röviden a foglalkozásról:
Három gyermek édesanyjaként tudom milyen érzés végignézni, ahogy gyermekünk magát ostorozza egy-egy olyan feladatnál, aminek a megoldását még tanulni kell.
Tudom milyen az, amikor kétségbeesik, mert nem ő a ‘legjobb’ és azt is ismerem, amikor dühében földhöz vágja a társasjáték tábláját vagy azt, amikor arról mesél, hogy vele már megint nem játszottak.
 
A fenti készségek a szociális kompetenciák közé tartoznak, amelynek fejlesztéséhez egy ún. SEL (social-emotional learning) keretrendszert használunk. Ez megfelelő alapot nyújt ahhoz, hogy a gyermekek biztonságos környezetben tanuljanak önmagukról és másokról öt nagy terület mentén: öntudat, önmenedzsment, társas kapcsolatok, társadalmi tudatosság, felelősségteljes döntéshozatal.
 
Az elmúlt hónapokban azon dolgoztam, hogy élvezetes, játékos foglalkozásokat építsek fel a fenti témakörökre óvodás és iskolás gyermekek számára, kiscsoportos vagy egyéni foglalkozások keretében.
 

A foglalkozás díja:

3500 Ft / alkalom az 50 perces foglalkozás
Most bevezető áron!

Visszahívás kérése

Amennyiben érdekel a csoportos óra kérj visszahívást az alábbi űrlapon és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a részletekkel.