fbpx

Üdvözöllek a honlapomon!

Az, hogy itt vagy, azt jelenti, hogy van az életednek egy olyan része, ami nem olyan, amilyennek látni szeretnéd. Van valami, ami jó esetben csak böködi a lelkedet, rossz esetben fúrja-faragja és őrült sebet ejt rajta. 

Szeretnék neked segíteni és a szolgálatodba állítani azt a több, mint 15 évnyi tapasztalatot és tudást, amit a szociális szféra különféle területein szereztem különböző országokban.

Rengeteg mindent láttam és sokféle megoldást megtanultam. Láttam gyermekért küzdő párokat, láttam és átéltem azt, ahogyan anyák, apák veszítik el és búcsúznak a gyermeküktől, aki számukra a MINDENT, az Életüket jelentette – egy ilyen saját élmény után hoztam létre a facebook csoportunkat is . Láttam és védtem, segítettem az újjászületésük útján a partnerük vagy a szüleik által összevert, összetört, meggyalázott nőket, anyákat, gyermekeket. A fájdalmuk az én fájdalmam is, kitörölhetetlenül.

Tudom azt, hogy ahhoz, hogy az életed teljes legyen, szükség van társra. Szükség van valakire, aki mindig ott van veled, elfogad akkor is, ha hibázol, akkor is, ha ellene hibázol. Ha tudod, hogy Ő az, (ha még mindig Ő az), akivel az örökké valóban örökké a holtomiglan-holtodiglan pedig tényleg a sírig tart, de van valami, ami épített egy falat, (egy olyat, amit egyedül nem tudtok áttörni), akkor keress bátran.

Keress akkor is, ha a herceged veled azonos nemű és akkor is, ha a ti megoldásotok a párkapcsolatra eltér az átlagtól. Tudom milyen eltitkolni, elhallgatni, kimagyarázni… A megoldásokat megtanították nekem és az elmúlt 5 év tapasztalata azt mutatja, hogy remekül tovább tudom adni.

Anya vagyok, társ, dolgozó nő. Három válaszkészen nevelt gyermek anyukájaként tudom, hogy milyen nehéz zsonglőrködni a szerepek között. Tudom, milyen az, amikor mindenhol meg KELL felelni, de nem érzed magad „elég”nek, mert nincs elég időd vagy elég karod. Tudom, mennyire nehéz reggel síró gyermeket óvodában hagyni, tudom mennyire nehéz, mikor a nap 24 órájában egymást piszkálják, vagy felváltva hisztiznek. Azt is tudom, hogy milyen az, amikor a gyermeked nem fér be egy olyan dobozba sem, amit a környezeted „elvár”…

Keress bátran, ítélkezés nélküli, megértő fülekre és saját bőrömön tapasztalt, bevált módszerekre számíthatsz (és nagy eséllyel egy terheket enyhítő, jóleső sírásra). 

Vannak olyan élethelyzetek, amelyekben a stressz és a fájdalom legyőz minket, felül kerekedik rajtunk. Sajnos varázspálcám nincs, hogy ezeket az érzéseket, gondolatokat vagy traumákat megszüntessem, viszont vannak technikáim, amivel meg tudjuk őket zabolázni.

Pszichológiát és szociális munkát tanultam/tanulok a Debreceni Egyetemen, alapító tagja vagyok az egyik legnagyobb amerikai terapeuta közösségnek, így a továbbképzéseimet, az eszköztáramat mindig a legújabb szakmai trendeknek megfelelően bővítem, és szükség esetén kérhetek az adott esettel kapcsolatban másodvéleményt, konzultációt olyanoktól, akik jelenleg a pszichológia, mint tudomány meghatározó szakemberei.

Dunaharaszti rendelőm