fbpx

Levendula Lilla

A gyászról

A gyász mély fájdalom. Tudom, mert én is megtapasztaltam. Én is átéltem a fájdalom azon mélységét, amelyet a szerettünk elvesztésekor érzünk. Nagyon nehéz újra megtalálni az egyensúlyt az életünkben és rátalálni arra az útra, amelyről a bánat letaszított minket. Segítek neked, végig vezetlek a gyászodon és biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a módját, hogy megregulázzuk a fájdalmadat. Ha arra van szükséged, akkor meghallgatlak, ha arra, akkor nevetek vagy sírok veled.

A veszteség különböző formában és mértékben érkezik

 Néha a gyász egy fontos személy halálával kapcsolatos, néha egy munka, karrier elvesztésével függ össze, de lehet válással, szakítással kapcsolatos érzés is. Máskor egy barátság megszűnését kell elengednünk, de a veszteségérzés összefügghet az egészségünkkel vagy a fizikai állapotunkkal is. Bármi is a gyászod forrása, együtt túljutunk ezen a tapasztalaton és megtaláljuk a módját, hogy jobban légy.

Az élet egy borzasztó kihívás elé állított most téged, de segítek, hogy meg tudj vele küzdeni és felismerd, hogy hogyan, mely módszerekkel lehetsz ellenállóbb a fájdalommal szemben.

A tanácsadás segít, ha:

  • egy családtag vagy barát elvesztéséből épülsz fel
  • újraépíted az életed válás után
  • krónikus betegséggel küzdesz
  • ha egy beteg szerettednek viseled gondját
  • ha olyan veszteség történt az életedben, amely gyökeresen felforgatja azt

A segítségemmel teret kapsz szabadjára engedni a gondolataidat és az érzéseidet a megtapasztalt veszteséggel kapcsolatosan, így könnyebben tudsz kialakítani egy új jövőképet. Megmutatom neked, hogyan lehetnek boldogabbak a napjaid és hogyan hozz egyensúlyt az életedbe még akkor is, ha a világod épp kifordult a sarkából.