fbpx

Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttem néhány kérdést, amit gyakran feltesznek nekem az ülésekkel/találkozásokkal kapcsolatban. Ha bármi olyan kérdésed van, ami itt nem szerepel, akkor írj bátran. Szívesen válaszolok minden kérdésre.

Nem, de van egy nagyon kényelmes, dönthető bőrfotelem.

Az a cél, hogy a téged nyomasztó érzésektől megszabaduljunk. Vannak olyan klienseim, akik kapásból viszik magukkal a fotel mellé a szemetest és veszik az ölükbe a zsebkendőt.

Szerintem hozzátartozik a human to human experience-hez és tudományosan bizonyított, hogy feszültséget is old. Ne érezd magad kellemetlenül miatta.

Igen, közvetlenebbé teszi a légkört és – tapasztalatom szerint – emiatt gyorsabban is haladunk.

Nekem nem az a dolgom, hogy ítélkezzek, hanem, hogy a legjobb tudásom szerint segítsek az adott problémát, élethelyzetet megoldani.

BeTop is a popular spot and gets lots of shoppers at a time. These limits are in place to make sure everyone has a good time trying and purchasing their products.

Tudom, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor egyszerűen vagy a gyermek személyiségbeli-, életkori sajátosságai miatt nem hagyhatod másra vagy nem hagyhatod otthon, de olyan is előfordulhat, hogy épp nincs, aki vigyázzon rá. A konzultációs szobából nyílik egy fejlesztőjátékokkal, járókával, pelenkázóval felszerelt játszószoba, ahová biztonságosan be lehet őt/őket terelgetni és vagy ott együtt beszélgetünk vagy amíg ők játszanak, addig bogozzuk a lelked.

A licenszeim és a tudásom megvan hozzá, de nem minden esetben vállalok gyermeket, kamaszokat.

Igen, erről a blogon találsz információt.

Csak akkor, ha valamelyik fél életveszélyben van.

Átutalással és készpénzes fizetéssel van lehetőség a számlát rendezni.

Ugyanúgy, ahogy egy orvosnál szólsz, hogy nem hatott a gyógyszer vagy ilyen-olyan okok miatt nem szeretnéd beszedni, itt is jelezd és találunk másik megoldást.

Havonta többször veszek részt online summit-okon, webinárokon, konferenciákon. Ezek a képzések többnyire az Egyesült Államok különböző egyetemeinek (YALE, Penn, California Univesity, Ohio University, ASU, Harvard) továbbképzései, kurzusai vagy a hivatásomat érintő Intézetek (Transgenerational Institute, Arisona Trauma Institute, Childmind Institute, Trauma Institute & Child Trauma Institute a teljesség igénye nélkül) képzései.

Igen, angolul tárgyalási szinten, franciául középfokon beszélek. (Dolgoztam és éltem releváns nyelvterületeken)

Amennyiben további kérdésed lenne keress bizalommal: